woensdag 27 mei 2009

Lekker gegeten!

Haha jullie denken al de pups hebben lekker gegeten, maar die niet alleen hoor! Vanavond zijn we nl. met zijn vieren, Peter, Gonny, Rob en ik zei de gek, lekker wezen uit eten! We waren naar de "Corner Hotel" gegaan in Junsele, een van onze favo stekjes hier in de buurt. We hadden allemaal een planksteak, dat is een soort van houten plank met daarop een gerecht. De mannen en ik hadden een entrecote met een heerlijke saus, met daarbij ratatouille en een mooie gegarneerde aarappelpuree uit de oven. Hmmm heerlijk was dat. Gonny had een laxplanka genomen. Een plank met daarop dan zalmfilet, 2 flinke stukken met een saus en ook daarbi omrand met een goudgele aardappelpuree. We zaten eigenlijk al mutjevol na het hoofdgerecht maar we konden de verleiding niet weer staan om een nagerecht te nemen. Peter en ik hadden gekozen voor gefrituurde camembert met ijs en hjortronsylt (kruipbraambessenjam) Gonny voor een mango sorbet (dat zag er heel lekker uit!) en Rob voor een "vita björnen", vanilleijs met hjortronsylt en slagroom erop. We konden amper bah of boeh zeggen meer erna. Maar heerlijk was het. En last but nog least, we werden ook nog eens getrakteerd door Peter en Gon! Bedankt daarvoor!
Toen we thuis kwamen nog een bakje senseo om af te sluiten.
Morgen is het voor hun weer de laatste dag van hun vakantie. Vrijdag vertrekken hun weer naar huis toe. Een maand vliegt zo wel erg snel voorbij. We hebben een leuke tijd gehad met hun zo! Maar ze komen weer snel terug, in augustus, voor de verkoop en koop van hun oude en nieuwe huis. Dus dan hebben ze wel eea te doen.
Nou ik ga ff uitbuiken op de bank en dan naar mijn nestje toe.
De pups in de werpkist na het eten...
S10 zelf in de kist met de doggies.

Vandaag zijn trouwens onze vrienden Marco en Linda met hun zoontje Tarik weer vertrokken naar Nederland toe. Ik heb het er erg moeilijk mee gehad. Gisterenavond heb ik hun voor het laatst gezien, en we lieten allemaal een traan, nou ja een, wel meerdere. Vandaag heb ik hun niet meer gezien. Wel nog ff gesproken toen hun op weg gingen terug naar Nederland. Maar ook dat liep uit op tranen.
We wensen jullie alles goeds toe en hopen dat jullie snel de draai weer gevonden hebben in Nederland. Veel succes en hopelijk snel een baan en een eigen stek!
We denken aan jullie xxx

Liefs S10

ps foto's gemaakt door Gon

3 opmerkingen:

Tineke zei

wow wat worden de kleintjes al groot, lief gezicht hoor zo allemaal rond een bak voer. Ze zullen nu ook wel snel de bak uit komen en dan is de rust echt over bij jullie thuis
gr 10

Christien zei

hahaha ze zijn al volop uit de bak. Het plankje is nu definitief er uit omdat de pups anders over de hoge rand eruit gaan. Gebeurde gisterenavond, toen lagen ze met zijn allen te schreeuwen en te bleren. Toen we later daar waren lagen er 2 pupperts naast de bak :-)
ze beginnen nu zelf al uit de bak te gaan als ze moeten plassen of zo. Dus dat gaat de goede kant op!
Gr S10

Gonny zei

Hoi S10,
Bedankt voor je goede terugreiswens, dat je altijd klaar staat en de gezelligheid. Groetjes ook aan Rob. Tot gauw in augustus en natuurlijk tot bels/mails.
Liefs Gon