vrijdag 8 mei 2009

Beschuit met muisjes!

Nu was het tijd voor beschuit met muisjes! Met dank aan Gonny en Peet voor de levering ervan. Alsook de emmer met maatjes. We gaan er van smullen, nou ja we, ik denk ik alleen, Rob lust namelijk geen maatjes. ;-) Ik heb ze in de diepvries gegooid en pakjes van 4 stuks, dus kan ik mee en mee een pakketje eruit halen en genieten van een stukje nederland hier :-) Met een vers gesneden uitjes uit eigen tuin, jammie!
Hier dan een foto van beschuit met muisjes, ik weet dat jullie daarop staan te wachten!!!! En dan en passant ook wat foto's van de pups. Het zijn mooie puppies (zegt de trotse moeder) en ze groeien vorospoedig. Ze wegen nu rond de 600 gram. Beter gezegd tussen de 550 en 680 grammen. Ze gaan dus goed vooruit. Nog ff en dan is het gedaan met de rust hier in Huize Fox, dan beginnen de pups te kruipen, poepen en rond te lopen door de keuken. Hiephoi dan kunnen we weer ff bezig zijn hihihi. Stel je voor dat we hier eens rust hadden. Nou mooi niet dus.
De allereerste pup net geboren, nog helemaal nat. Een flinke teef die in stuit ligging eruit kwam. (heb nog flink moeten helpen zodat ze op de wereld kwam!)
Hier zijn alle pups net geboren je ziet nog de "vuile" handdoek liggen met vloeiingen van Chrissy erop. Het is vaak zo donkergroen, zwartachtig van kleur. Je ziet misschien dat de witte pup nog steeds wat "groenachtig" schijnt.
2 pups in een innige omarming. Grappig dat ze toch iedere keer elkaar zo opzoeken.
Hier nummer 1 en 3 lekker saampjes. Nummer 3 is de witte pup die "groenig" ter wereld kwam.
Het wegen van de pups, een dagelijkse routine. Elke morgen op de weeg, in de ijsdoos.
Schitterend toch! Zoooo klein en alles er op en er aan.
Zo maar een foto van de pups bij moeders. Chrissy verliest al een hele tijd nog wat bloed en rotzooi. Dat is gewoon na een bevalling. Temp haar nog wel 2 x per dag om eea in de gaten te houden.
Zo dat was het voor nu, meer info volgt later wel weer.
Liefs S10

2 opmerkingen:

Anoniem zei

aaaaah wat een heerlijke pupsels!!!

Anita

Patries zei

Hoi Christien
Wat een schatjes, maar na je mail op hyves toch wel even stil .. wat maak je toch veel mee!
Ik wens jou en Rob het allerbeste hoor in het verre Zweden.

Hopelijk gaan jullie toch een mooie en rustige zomer tegemoet!

Patricia