dinsdag 30 september 2008

Ons eerste team....


Nu dan hier, eindelijk weer wat hondenfoto's...
Ja nadat ik van het 2e team zo veel foto's had geplaatst mocht nu toch niet ons eerste team achterwegen blijven... Vandaar dat ik gisteren avond na de training wat foto's heb gemaakt van de honden.

De krachtpatsers van team 1, Ettan en Bibi


lekker simultaan


Ervoor staan dan Åhman (zwarte) en Chief (bruine) die staan soms ook achter in wheel..


Åhman, wat een mooie kop heeft ie toch


Hugo en Åsa


Hugo met zijn extra emmer water, hij wilt vaak geen zalmsoepje hebben maar wel gewoon water. Duikt er dus af en toe met zijn hele kop in :-)


Lillo dan "uitgeteld"


Aura fris als een hoentje


Dakota en Enya, speciaal voor Anita!


Een close-upje, niet zo helemaal perfekt scherp!






Onze kleine mutsen, de leidhondjes, Myra (rode halsband) en Xena (2 kleine zusjes...)






Schrik niet van onze Lillo, zo ziet hij er altijd uit na een training. Hij gaat er altijd als een gek tekeer voor, tijdens en na de training... zo is hij als hond, een zeer super gekke gestoorde hond die super lief is en nooit genoeg kan krijgen... van niets hoor. Niet van het eten, de knuffels, het trainen en ga zo nog maar ff door... ja hoor ook de sex... als er een teef loops is dan zal Lillo dat wel ff regelen hoor.
Kortom er is eigenlijk veelste veel hond in onze kleine Lillo.. dat past er niet allemaal in... en dat zie je dus. Maar wil hem niet missen hoor, onze kleine lullo.... zo noemen we hem vaak gekscherend... in plaats van Lillo...
Lillo is trouwens de broer van Hugo, ook zo veel hond in een pakketje.. zit toch in de lijnen denk ik dan... Maar beiden zo hard werkende gestoorde honden.
Die houden we erin :-)
Onze Lillo....








En dan hier nog een paar mooie foto's van onze Hugo





Wil dan nog afsluiten met een mooi herfst tafereel vanuit ons huis genomen. Er zitten zo'n 10 eenden die het water afschuimen op wat lekkers eetbaars in de Stafseleån. Nog ff en dan zijn weer alle vogels vertrokken naar het zuiden toe. De zwanen en de kraanvogels zijn ook al zich aan het verzamelen, alsook de canadese ganzen. Ja de winter zit er aan te komen!


Nou mensen dat was het weer voor vandaag, tot de volgende keer weer,
Liefs S10 en ook namens Foxke de groeten he!

Geen opmerkingen: