maandag 29 september 2008

verjaardagen...


De tijd komt er weer aan, veel verjaardagen in de komende maand...
Alhoewel september ook volle bak is met vrienden en kennissen hier.
Nu dan vandaag is Carly jarig, een oud kollega van Rob in de sport. Een hele fijne dag toegewenst en veel plezier vanavond... nou ja de hele dag!
Dat zal wel lukken Carly en Diny zijn echte feestvierders, met de carnaval en het sporten. Dat gaat wel lukken he! Drink er maar eentje op ons hier in het laplandse...

Morgen is Loes jarig, iemand die ik een aantal jaren geleden heb leren kennen tijdens een vakantie van haar hier in Gafsele. En eigenlijk niet zo veel gezien maar met sommige mensen heb je dan toch "iets" nou dat had ik met Loes. We zien elkaar nu nooit meer maar hebben zo af en toe toch nog kontakt via het net, msn, hyves roept u maar... Loes voor jouw ook een heel fijn jaar toegewenst en hoop dat het geluk echt mag doorbreken bij jouw en je kids! Liefs van S10.

Richard een vriend van ons is afgelopen week 40 geworden !!!! hiephoi welkom bij de 40+ groep. Maar wijs waren hun lekker op vakantie gegaan naar de Dominicaanse republiek... jaja doe maar gek he... vakantie naar Zweden was te duur :-)
Lieve Rich, dikke knuffels en een mooi jaar ook voor jouw he. En natuurlijk voor Ireentje ook he, we zien elkaar wel weer.

Dan nog Jan, de man van een oudkollega en vriendin van mij May, die is 60 geworden... oh dat mocht ik niet zeggen hier he.. :-)
Hahaha zo gaan we nog wel ff door. Maar wat ik wil zeggen is dat we jullie van hier wel volgen hoor, al is het op afstand... Maar toch denken we aan jullie daar.
Liefs voor iedereen die jarig is geweest en voor iedereen die dat nog moet worden, oke dan voor allemaal dus.

Liefs en de groeten S10

Geen opmerkingen: