zondag 7 juni 2009

Hagel!

Nu begin juni is het erg koud voor de tijd van het jaar. Afgelopen week zelfs een nacht tegen vriespunt aan geweest. Niets vreemd voor hier, deze tijd van het jaar. We hebben eigenlijk maar 1 of 2 maanden per jaar dat het niet vriest. Juli en augustus, alhoewel het in augustus ook al weer erg koud kan zijn. Het is zelfs gebeurd dat er met midsommar, rond 20 juni het sneeuwt :-(
Onvoorstelbaar hoor, maar wel waar. Niet dat wij het al hebben meegemaakt maar wel dat vrienden ons dat hebben verteld. Dus hear say :-) Nu lijkt het er ook wel op dat het nog erg koud wordt, en blijft. Temperatuur nu ligt tussen de 4 en de 6 graden. Gelukkig waait het niet meer zo erg als afgelopen week, dan lijkt het nog kouder. De gevoelstemperatuur is dan stuk lager als de werelijke temperatuur.
Maar deze beelden, van gisteren, wil ik jullie toch niet ontnemen. Ze zijn gistermmiddag genomen, Rob was net aan het kappen, kloven met de nieuwe machine. Die doet het trouwens prima! Dus maar gestopt en binnen gaan schuilen voor de buien. Uiteindelijk heeft het de hele dag geregend erna.
Zo that's it for today!

Liefs S10

Geen opmerkingen: