maandag 1 juni 2009

4 weken oud!

Ja het wordt weer tijd voor een uppdate. De pups groeien nog steeds als kool. Ondanks dat Chrissy een dag er van tussen was gaat het gewicht gestaag naar boven. Ze liggen nu tussen de 2100 en de 2500 grof gezegd. Het zijn zo veel foto's die ik van hun trek, dat ik met moeite af en toe kan kiezen welke ik zal plaatsen. Ze zijn nu zo vertederend de pups. Figo is er eentje met een flink temperament, hij laat goed van zich horen. Freya is meer een eigen hondje, kan echt alleen voor zich zelf ergens gaan liggen. Ze trekt haar eigen plan. Flash is heel vertederend een echte charmeur al. Flower is een dappere dame, iemand die echt als eerste dingen onderneemt. Ze ging als eerste de kamer in, op zoek naar de grote wereld. Flickan is een echte diva, een mooie meid met haar stralende blauwe ogen. (Figo heeft ook blauwe ogen, dus 2 van de 6 pups met mooie blauwe kijkers) Fanta is de laatste uit het nest, maar staat haar mannetje, euh vrouwtje ;-)
Hier wat foto's om te genieten van de puppels. (speciaal voor Anita, voor haar verjaardag :-)))) )Tindra "reserv mamman"
Samen met Chrissy en de pups in de bak...onvoorstelbaar dat dat mag he!Fanta met een katte speelballete (rammelt)Flash, Figo en FantaFlashFlickan met haar mooie blauwe ogenFigo met Freya
FreyaFlower in de "voerbak"
FantaFlowerFigo

Veel liefs S10

1 opmerking:

Gonny zei

Heerlijk genieten weer van al die leuke foto's van de pups!!!
Je ziet ze inderdaad groeien.
Voor alle pups een dikke knuf van
Gon