woensdag 4 november 2009

Eind in zicht!

Tatataaaaa!!!!!
Ja je geloofd het misschien niet maar het einde van onze "ontberingen" zit er aan te komen. Nog ff en dan kunnen we in ons mooie nieuwe huis intrekken.
Maandag en dinsdag is de behanger er geweest. Wat een verschil is dat dan toch als er ineens behang aan de muren zit. En wat viel dat mooi mee. Het is nl. erg moeilijk om je een voorstelling te maken van hoe het huis er uit komt te zien, en welk behang dat je moet kiezen. Maar ik ben er zo blij mee en vind het erg mooi geworden.
Dan hebben we maandag as dan de eindbezichtiging van ons huis. Daar worden de laatste dingen dan gewijzigd en aangepast, gerepareerd. De laatste lijsten geplaatst, de keuken afgesteld enz enz. En dan kunnen, mogen we dinsdag dan beginnen met het leggen van onze laminaat vloer. Dat zal dan nog wel een week of zo duren eer alles klaar is en gelegd is.
We hebben meteen wat nieuwe spullen gekocht, o.a. een nieuwe sofa, een nieuwe zitbank, een hoekbank is het in de gewaagde kleur rood. Een nieuwe tv die er mooi bij past (een phillips ambi light) Verder een nieuw wasmachine, en een diepvries. Moest ik wel voor al het elandenvlees wat er in moet komen ;-)
Nou ja als je geld laat rollen dan mag het dan ook wel goed gebeuren he :-)))))
Verder heb ik de goede hoop dat ik volgende week werkelijk internetaansluiting krijg!
Nou mijn geluk kan bijna niet op dus!
Zit nu bij Damiana ff achter de pc wat te krabbelen hier en hoop echt volgende week tussen de verhuizingen door wat te kunnen krabbelen hier, en dan wat foto's beginnen te plaatsen.
Hee laat het jullie goed gaan, tot snel weer!

Liefs S10

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ben blij weer wat te lezen, zo helemaal geen kontakt is echt niks hoor!
Hier gaat alles goed, Sterre en Baruff zijn vandaag 10 jaar geworden. Waar is de tijd gebleven???

Liefs,
Anita

Gonny zei

Leuk Christien, weer een berichtje. Nog zonder foto's, maar dat komt dan gauw schrijf je. Wij komen met kerst en januari ook.
Dan zullen we elkaar vast en zeker treffen en jullie huis bewonderen!
Knuf van Gon