zaterdag 5 juni 2010

Training...igen

Na een hele tijd niet meer te hebben getraind hebben we vandaag weer een rondje gedraaid met de honden. Het was niet zo warm en we hebben pas na 19 uur gelopen. Maar een heel klein rondje met 2 teams van 8 honden. Het was weer erg leuk om weer te doen. De honden waren helemaal gek!

We hadden op beide rondes 1 extra persoon meegenomen. De eerste ronde was het Ingrid het zweedse meisje wat hier nu bij ons woont en de tweede ronde mocht Tui, de thaise jongen mee. Ze vonden het schitterend! Wat een belevenis voor hun zo. Jammer genoeg niet zo'n groot rondje maar ze hebben toch even mogen proeven aan onze sport.
Ik heb wat foto's gemaakt van vandaag. Net voordat we zouden vertrekken met het eerste team, was Ös, een van onze binnenhonden die in lead loopt in het 2e span, verdwenen. Hij was aan de wandel gegaan. Nu was dat zeer ongelukkig daar Rob met het eerste team na het wateren direkt zou vertrekken. Hij had de quad nog genomen en na hem gezocht hier in de omgeving. Maar geen Ös te zien in de verste verte. We waren al begonnen met het harnassen en inspannen van de honden van het eerste team en toen kwam hij aangerend. Hij hoorde natuurlijk de andere honden flink lawaai maken voor de start dus moest hij kijken of hij niets zou missen. Ös maar effe in een kennel gezet en toen het eerste team gestart. Daarna kreeg Ös nog een soepje vooraf.Na terug komst van het eerste team dat weer wat water gegeven en het tweede team klaar gemaakt. Dat was geen probleem het liep als een "trein". Leuke afsluiting van deze zaterdag! Het was wel laat eer we binnen kwamen. Dus maar snel een boterham gegeten. Ik ben nu elandvlees aan het koken om morgen koude schotel te maken. Morgen dan de aardappels nog ff koken en dan mengen zodat ie lekker nog ff kan doortrekken.Dat was het weer voor vandaag!
Fijne zondag voor jullie allen!

Liefs S10

Geen opmerkingen: