zaterdag 26 november 2011

Een heel nieuw leven....

Sommigen van jullie weten het al, anderen nog niet, maar ik heb een heel nieuw leven nu. Het is allemaal erg snel gegaan en het heeft wat tijd nodig gehad eer alles "een plek" heeft gekregen. Nu heb ik dan weer tijd om hier wat te schrijven. Ik dacht eerst ik open een nieuwe blogg maar ja, dan ben ik al mijn "oude inleg" kwijt en dat is tenslotte ook een heel deel van mijn leven.....

Hier in het kort het verhaal tot nu toe....
Ik ben verliefd geworden op een Zweedse man, niet zomaar ineens, maar het was de derde keer dat ik gevoelens kreeg voor Lars Erik. De eerste keer was in 2002 toen ik hier alleen de hele winter was en Rob nog in Duitsland werkte. Lars Erik kwam toen regelmatig voorbij en hielp met het een en ander, als de put bijv. verstopt was, met het tijdelijk opzetten van de hondenkennels enz enz. Ik vond hem toen wel heel erg leuk en had wat gevoelens voor hem. Maar ik had zoiets van dat kan niet, ik ben getrouwd en heb Rob. Nou er is toen dus ook niets gebeurd. Ik onderdrukte de gevoelens en wist dat Rob in april zou komen. Toen Rob in april kwam, kwam Lars Erik ook ineens niet meer op visite. Ik had dus wel zoiets van hij had ook wel gevoelens voor mij. Maar oke het was goed zo. Rob en ik hadden het erg moeilijk in het begin, zeker daar we bijna 2 jaar niet samen hadden gewoond. Maar we hebben het gered. En eigenlijk ging het weer aardig tussen ons.
In 2004 kreeg ik te horen dat Lars Erik een pup had gekregen en ik ging op bezoek bij hem en keek naar zijn puppy. Ik ben er geloof ik 3 x heen geweest om te kijken en meteen kwamen de onderdrukte gevoelens weer naar boven. Toen besloten om er niet meer heen te gaan. Dat ging goed....

Nu echter in 2010 - 2011 kreeg ik weer meer kontakt met hem door de sledehondenklub. De gevoelens van verliefdheid kwamen meteen in alle hevigheid weer tevoorschijn. Deze maar weer onderdrukt. Uiteindelijk voelde ik me zo beroerd dat ik gewoon alleen nog maar aan hem kon denken en dus iets moest gaan doen. Ik heb zo de hele winter doorgeemmerd, maatr uiteindelijk toch maar de stap genomen om met Lars-Erik erover te praten. Ik vertelde hem dat ik gevoelens voor hem had, verliefd op hem was. Tot mijn grote verbazing vertelde hij me toen dat hij al van mij hield sinds 2002 !!!! Nou ja jullie snappen het al, toen was het erg snel gebeurd.
Ik heb een week de gedachten beetje op een rijtje proberen te zetten en toen uiteindelijk met Rob gesproken en hem verteld dat ik verliefd was op Lars-Erik. Het ging toen erg snel, ik ben vertrokken en heb het cafe hier in Hälla gekocht. Een 50er jaren café, soort van bekkerij met lunchroom kun je zeggen. Lars Erik is hier bij mij ingetrokken. We wonen boven het cafe, een hele verdieping. De echtscheiding was binnen 1 maand geregeld.

Lars-Erik heeft mij in september gevraagd en met mijn verjaardag 10e oktober hebben we ons verloofd. Ik ben nog steeds heel erg gelukkgi met hem. Ik weet niet hoe de toekomst zal zijn maar dat zie ik wel.

Ik heb de hele zomer hard gewerkt in mijn café, smorgens om 4 uur beginnen met bakken van alle gebak, daarna 10 uur de winkel open tot 18 uur. Daarna opruimen en poetsen, dus lange dagen. Maar het was erg leuk om te doen.
Ik zal later wel stuk schrijven over cafe en zo, foto's plaatsten enz enz.

Tja het was weer heel wat zo, maar toch een uppdate voor jullie. Het duurde ff maar ik heb het zo enorm druk gehad en moest zelf ook eea verwerken. Met dat verwerken ben ik nu ook nog steeds volop mee bezig.
25 jaar getrouwd gaat je niet in je koude kleren zitten, ondanks dat ik de keuze heb gemaakt.

Ik wens jullie allemaal alles goeds toe, heb een mooie 1e advents weekend. Hier is het al volop "kerstsfeer" met uitzondering van de sneeuw, die is in de verste verte nog niet te bekennen. Maar hopelijk dat ie snel komt!

Liefs S10

5 opmerkingen:

Gonny zei

Fijn dat je weer op je blog bent Christien! Ja, ik wist het al en ben blij dat je gelukkig bent. Ik weet uit ervaring dat je het verlaten van de ander ook moet verwerken, ook al heb jij de stap genomen. Dat is ook heel logisch, iemand die zo lang in je leven verweven was.
Kram van Gon

Ria zei

Moedig van je om zo,n stap te nemen,Hoop voor je dat Rob zijn leven ook weer oppakt dan zal de verwerking echt goed lukken.leuk dat je,je blog weer gaat bij houden vond het altijd erg gezellig.Alle succes en liefde voor nu en de toekomst
Groetjes Ria

Hornblower zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Hornblower zei

Goed gedaan Christien.
Zo verlies je elkaar decenia uit het oog en zo lees ik je levensverhaal.
Waarom niet, durf te veranderen!
Het gaat allemaal om het eindresultaat.....gelukkig zijn!
Ik ga maar vast sparen voor de bruiloft.......haha.
Ik verheug me op je volgende bericht.

groetjes uit Belsj...
Rene kroes.

Guido zei

Hai Christien,
DAT is/was een hele stap. En ja,...Ik weet er inmiddels ook alles van! Goed om te lezen dat je eea weer oppakt. Ik ben je niet vergeten. Uit het oog maar niet uit het hart!! We mailen.
Gr. Guido