zondag 30 januari 2011

Emigratie beurs 12 en 13 februari 2011

De grootste emigratie beurs in Nederland geloof ik dat het is.... vorig jaar hadden ze zo'n 120.000 bezoekers tijdens 2 dagen. Het is in Houten nabij Utrecht. http://www.emigratiebeurs.nl/

Ik sta daar samen met een vriendin van mij, Jeanette Olofsson, en vertegenwoordig daar Åsele kommun. We staan direkt naast de zweedse ambassade :-)
We zijn erg druk bezig met allerlei voorbereidingen en presentaties voor daar. Een bildspel, power point presentatie van mooie foto's van ons schitterende Åsele wordt er gedraaid. Verder diverse informatie met ons mee zoals welke huizen te koop zijn en voor welke belachelijke lage prijzen ;-)))) Voor dat geld koop je in Nederland nog geen garage meer geloof ik.
Ik heb er zin in. Morgenavond gaat de pallet op transport naar Nederland. Die zal dan daar zijn als we donderdag (volgende week donderdag) aankomen in Houten. Moet nog eea regelen zoals bijv een routebeschrijving van Schiphol naar Houten. Nog een laatste koop lijstje van dingen die we niet mee nemen maar daar kopen. Er zal vast wel een winkel centrum in de buurt zijn daar. Ik ben benieuwd of ik nog wat bekenden en vrienden er zal zien?
Ik heb helaas geen tijd om er langer te blijven, kom op donderdagavond aan, vrijdag op bouwen stand, zaterdag en zondag de beurs, op maandag afbreken van de stand en op dinsdag weer terug vliegen naar Zweden.

Ik denk wel dat ik in april of maart nog een keer op en neer kom naar Nederland voor een vakantie en bezoek aan mijn moeder. Misschien dat ik dan meerdere mensen kan zien. Ik denk ook dat ik het er aardig druk zal hebben op de stand. Ik zie het wel.
We moeten nog een hoop handbagage meenemen omdat we tunbröd willen laten proeven daar met echte västerbottens ost. Wordt nog een gesleep denk ik ;-)

Nou ik ga slapen nu, tis al weer aardig laat geworden en morgen gaat de kontainer, nou je de pallet op weg!

Liefs S10

2 opmerkingen:

Gonny zei

He Stien, lijkt me leuk om te doen! Heb vroeger ook wel op beurzen gestaan, maar met minder leuke dingen. Veel plezier en wel het zachte tunnbröd meenemen!
Kram Gon

Christien zei

ja dat doe ik hoor, zacht tunbröd neem ik mee, met dan väserbottensost röra erop... komt helemaal goed ;-)
heb er zin in Gon, hoop dat we veel bezoekers krijgen daar.
vandaag t-shirt besteld met logo van Åsele enz. wordt leuk
zal dan wel foto's maken en die naderhand hier plaatsen ;-)