zondag 1 januari 2012

Ett gott nytt år! Een gelukkig nieuw jaar!

Ja nu is het weer de eerste van het nieuwe jaar, een heel blank blad met alles mogelijk voor de toekomst. Afgelopen jaar was een heel bewogen jaar voor mij geweest. Een jaar met veel veranderingen, een grote ommezwaai in mijn leven. Een afsluiting van mijn huwelijk, bijna 25 jaar getrouwd en 30 jaar samen met Rob. En dan een nieuw begin met mijn älskling Lars Erik. Een jaar in teken van liefde en geluk. Ook wat betreft werk waren er grote veranderingen. De aankoop van mijn Hälla 50-er jaren cafe.
Eeen homepage is in de maak, http://halla50-talscafe.se/ hopelijk is die snel online. En dan het projekt met emigratie wat ik doe voor de gemeente. Hoop te doen dus zo. Verder hebben Lars Erik en ik dan nu 3 honden, alle drie jachthonden t.w. Tindra mijn Hälleforsare, Hjärta mijn duitse staander en dan Frey van Lars Erik, zijn jämthund. Ennnnn niet te vergeten onze laatste familie uitbreiding, 2 katers die nu ruim 4 maanden zijn, een rode kater, Gustav en dan een grijze, Murre. Ze komen van Annemarie en Cornelis en zijn enrom lief en aanhankelijk. Ik zal volgende keer hier wat foto's plaatsen van ze.

Tis nu mild hier, -5 ongeveer en het waait flink en sneeuwt wat. We hadden gisteren ruim -24 met oudejaarsnacht. De hele dag was het erg koud en waaide enorm. Echt weer om binnen te blijven. Dat hebben we dan ook gedaan behalve dan de laatste inkopen die we moesten doen in Åsele.
We zijn heerlijk thuis gebleven met onze dieren. Tindra is best bang voor vuurwerk en Hjärta vind het ook niet alles. De katers waren aardig rustig net als Frey. Heerlijk samen op de bank gezeten en de laatste uren van het jaar genoten van elkaar en ons huisje. Wat kan een mens toch tevreden en gelukkig zijn he.... en dan te bedenken dat ik vroeger altijd op jats was, op weg, bezoeken hier en daar, mensen thuis over de vloer... nee dat is nu heel wat anders. Vind het heerlijk om gewoon lekker thuis te zijn en voel me zoooo prettig in mijn huisje hier.

Raar maar waar.... maar denk dat ik nu geluk in mezelf heb gevonden, klinkt misschien beetje flummig maar hoop dat jullie begrijpen wat ik bedoel. Ik wens jullie hetzelfde gevoel toe, echt geluk en genieten van je thuis situatie. Geluk vind je alleen in jezelf... en ik ben nu gelukkig:-)
Dat wens ik jullie ook toe, echt geluk, veel liefde, geniet ervan en niet te vergeten maak er een heel mooi gelukkig gezond 2012 van!

Liefs S10

3 opmerkingen:

Gonny zei

Jullie ook een heel gelukkig en gezond nieuwjaar! Ik weet precies wat je bedoelt met het lekker samen thuis zijn en zo. Precies zoals je schrijft hebben wij dat ook, alleen dan al tien jaar. Geweldig toch, dat dat na 10 jaar nog net zo is. Dat wens ik jullie dus ook toe. 10 jaar, 20, 30, 40, nou dan zijn jullie inmiddels wel aardig op leeftijd. Veel geluk.
Liefs van Gon
en van Peter ook natuurlijk!

Anoniem zei

Dag Stien,

Regelmatig kijk ik of je toch weer een stukje geschreven hebt, jammer nog steeds niks, ben wel erg nieuwsgierig hoe het gaat met dat meisje uit limburg.
hartelijke groet en veel sukses van een andere limburgsche

Mien

Frans Prins zei

En weer zo,n bijzondere blog waar je van kan genieten .
Vooral de foto,s spreken mij aan.

Frans Prins